Lenea, oare ea e?

Posted: Octombrie 25, 2009 by Bogdan in Personale
Etichete:, , ,

Ma intreb cateodata: oare apreciez cu adevarat ceea ce am? Sau..cand sunt nemultumit, fac pe prostu’ sau am dreptate?

Ma gandesc destul de des ca in momentul asta am niste „sanse” de care nu profit la maxim. Ma gandesc ca am ocazia sa fac unele lucruri pe care altii nu le pot inca face..si nu folosesc avantajul asta in folosul meu.

Visam in timpul liceului sa ajung sa studiez la facultatea la care sunt acum (nu la aceeasi sectie, dar e oarecum ok si aici :)) . Ok, am intrat, admiterea nu e usoara, am ajuns in anul III. Pot sa zic ca am avut parte de profesori buni, unii dintre ei au fost chiar geniali…dar am folosit asta in folosul meu? Nu prea! Am ajuns in an terminal, un foarte mic procent din materia predata s-a lipit de mine. Si acum vine intrebarea: de ce oare?

Un alt exemplu ar fi jobul 🙂 In momentul in care am inceput sa lucrez la radio, cred ca 60% din cunoscutii mei mi-au zis: „Frate ce tare! Ba…mai sunt locuri libere acolo? Daca da, sa pui o vorba buna si pentru mine!” Sunt momente in care stau si ma gandesc ca nu folosesc 100%  din posibilitatile ce-mi sunt oferite de jobul asta, si asta cred ca e valabil si pentru celelalte locuri de munca pe care le-am avut (am avut sansa sa lucrez in companii de la care chiar aveai ce sa inveti). Acum vine din nou intrebarea: de ce oare?

Sunt momente in care in mintea mea apar tot felul de nemultumiri. Nu stiu cat de justificate sunt, si nu stiu cata importanta ar trebui sa le acord. Si stau si ma gandesc dupa ce ma calmez, oare nu ma folosesc de chestia asta ca un pretext pentru a-mi justifica lenea? Sau nu e vorba de lene? Poate ca nemultumirile mele au o baza solida…

Hai c-o dau in diverse..ma duc sa beau suc!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s