Varza, praf si pulbere la Radio Romania

Posted: decembrie 6, 2009 by Bogdan in Mizerii
Etichete:, ,

In jur de ora 7:00. Intru in cladire, in lift si pe holuri se-auzeau manele… la radio; zic „Ba ce dracu???”

Ajung la etajul 3, unde era focar de infectie. Ma opresc. Toti alergau pe holuri, unii pomeneau morti, altii concepeau copii. Pe fundal, manele. Da, erau manele la Radio Romania Actualitati.

Eram prea adormit ca sa pot purta o discutie si sa inteleg ce se-ntampla, asa ca am tacut si m-am dus in biroul meu. Peste cateva ore vad bomba. Ia fii atent:

COMUNICAT RADIO ROMÂNIA

(6 decembrie 2009)

Consiliul de Administraţie şi Comitetul Director ale Societăţii Române de Radiodifuziune, reunite astăzi, 6 decembrie 2009 în şedinţa extraordinară au luat măsurile ce se impun şi au declanşat o anchetă internă pentru a verifica circumstanţele a ceea ce se bănuieşte a fi un atac informatic extern asupra producţiilor radiofonice ale Radio România Actualităţi.

Conţinutul original al emisiunii „Iarba Verde de Acasă” a fost alterat prin intercalarea unor secvenţe audio pirat cu conţinut denigrator la adresa unuia dintre candidaţii la alegerile prezidenţiale.

Intervenţia promptă a operatorilor de emisie a blocat continuarea difuzării materialului pirat, fiind pusă în undă varianta originală aflată în cabina de emisie pe un CD-martor.

Conducerea SRR a informat Consiliul Naţional al Audiovizualului precum şi staff-urile celor doi candidaţi de producerea acestui incident.

Ancheta declanşată are în vedere inclusiv apelarea la instituţiile specializate ale statului în vederea clarificării şi luării  măsurilor ce se impun faţă de acest sabotaj la adresa postului public de radio.

Conducerea SRR a transmis totodată Organizaţiei Pro-Democraţia detalii  în legătură cu acest incident.

Serviciul Comunicare

Mai pe scurt, emisiunea care era preinregistrata s-a intrerupt. In locul ei au inceput sa ruleze celebrele expresii spuse de Base („N-am lovit copilul nici in plex nici in fata”, „Imi dau demisia in 5 minute” etc). Pe fundalul vocii erau manele. La sfarsit se-auzea mesajul „Votati cu Mircea Geoana.”

Nu, deci stai asa sa-nteleg ce s-a intamplat: in ziua alegerilor din turul doi, pe mizeria de POST NATIONAL, ala pentru care platim toti (fie ca vrem fie ca nu vrem), ala care trebuie sa fie impartial, eu aud infectii si sunt indemnat sa votez cu un anumit candidat. Si asta pe banii mei.

Cica „Intervenţia promptă a operatorilor de emisie a blocat continuarea difuzării materialului pirat, fiind pusă în undă varianta originală aflată în cabina de emisie pe un CD-martor.” Pai ba boilor, aia trebuiau sa fie prompti inainte, nu dupa. Cum dracu nu verifici continutul inainte de a-l difuza pe post? Esti debil mintal?

Alta faza: chestia asta se banuieste a fi „un atac informatic extern asupra producţiilor radiofonice ale Radio România Actualităţi”. Imi vine greu sa cred asta. Da sa zicem ca e asa..acuma vine o intrebare de la mine pentru sefu de personal: prietene, la ce dracu te-astepti de la oamenii de la divizia IT, care vin la mine si-mi zic ca nu-mi pot reinstala Firefoxul pentru ca „nu e gratuit”? M-am dat cu capul de masa atunci, si daca idiotu nu iesea rapid din birou, ii spargeam dintii.

Ba, sa putreziti in mizeria voastra ma!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s