First blog entry

Posted: februarie 23, 2010 by Dani in Personale
Etichete:, , ,

„I meant to write you sooner, but i just been busy” spunea Eminem in melodia Stan. Incep cu acest citat pentru ca a trecut mai bine de o saptamana de cand am zis:” ce kilu meu!” si am acceptat propunea lui babuinu de a scrie aici. Numele meu este Daniel, dar imi puteti spune simplu..Dani. Am intrat in blogosfera anul trecut in ianuarie cu bloglacafea.blogspot.com, dar din lipsa de timp am renuntat. Acum sunt hotarat sa ma tin de treaba.

Dupa o analiza a fostului meu blog si o simpla comparatie cu ce scriu babuinu si cyrypel, o sa ajungeti usor la concluzia ca eu scriu putin mai personal si sper sa va placa aceasta „completare” a blogului. Daca timpul imi va permite, veti putea citi cel putin o data pe saptamana articolele mele, pe care sper ca le veti astepta cu nerabdare si le veti citi cu placere si interes.

Cred ca am scris suficient pentru primul meu post, asa ca va las in compania celor de la Parazitii cu o melodie care cred eu ca este potrivita pentru revenirea mea in blogosfera, pentru acest prim articol, dar si pentru ce urmeaza sa scriu aici..

Reclame
Comentarii
  1. babuinu spune:

    la mai mare:D

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s