Bag pula-n lume

Posted: iunie 1, 2010 by Dani in Romaneste
Etichete:, , , ,

Saptamana trecuta toata lumea voia greva… Toata lumea se solidariza cu toata lumea..Toata lumea iesea in strada. Cei de la CFR nu gaseau un motiv legal sa poata face greva, sa se poata solidariza cu bugetarii, ca ei nu au dascali sau functionari angajati si nu se pot solidariza astfel. Se rugau de cei de la Metrorex sa intre in greva si in felul acesta sa poata intra si ei.

Cei de la Metrorex si RATB voiau sa faca luni toata ziua greva. Apoi au zis ca marti pana la 16 e suficient. Pana la urma Metrorex a anuntat ca pana la 12 este destul, iar cei de la RATB au hotarat sa asigure 85% din transport.

Ieri, primariile, administratiile financiare si directiile de impozite si taxe s-au impartit in doua tabere. Cei care voiau greva si cei care nu mai voiau. Iar majoritatea nu mai voiau greva. Profesorii erau si ei hotarati sa nu se mai dea bacu, sa nu mai incheie mediile..pana la urma..?

Au fost amenintati cu condierea si au renuntat..usor, usor, unul cate unul. In plus cei care au vrut greva au fost obligati sa vina la munca. Oricum erau prea putini sa iasa in strada. Inca mai au ceva de pierdut..ii inteleg. Mai periculosi o sa fie cand nu o sa mai aiba nimic de pierdut.

In final va intreb impreuna cu cei de la Mafia:” unde-s pistoalele, unde-s pumnalele?”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s